Teixint bufandes

Pots teixir la teva bufanda solidària i fer-la arribar a les delegacions que Amics de la Gent Gran tenim a Barcelona, Vilanova, Cambrils, Badalona o Santa Coloma (consulta els horaris d’oficina al www.amicsdelagentgran.org). O bé portar-les a les diferents trobades que organitzem i que anunciarem al nostre calendari, al Facebook i al Twitter.

10485_125083907640770_129636021_n

Les bufandes es cataloguen en funció de: dimensions i quantitat de llana utilitzada en la bufanda, qualitat de la llana, estètica, acabats de la bufanda i edat de la persona que l’ha teixit.

Cada bufanda anirà etiquetada amb el nom, l’edat i el temps dedicat per la persona que l’ha teixit i amb un embalatge que la identifica com a La bufanda de la iaia.

Les bufandes que ens envieu no seran unes bufandes qualsevol, i és que de bufandes n’hi ha moltes però de la iaia només una. És una bufanda feta a mà, com s’ha fet tota la vida. I amb tot l’afecte del món, com només es poden fer les coses bones d’aquesta vida. Cada bufanda de la iaia és una peça única que porta el nom de la persona que li ha dedicat hores d’amor, les vostres hores.

 

 

Per a més informació contactar amb Amics de la Gent Gran al telèfon 93 207 67 74 o al correu labufandadelaiaia@amicsdelagentgran.org

 

Comments are closed.