Què és?

La bufanda de la iaia és un projecte d’Amics de la Gent Gran. Va engegar per primer cop al setembre del 2012 i enguany es durà a terme la 6a edició del projecte.

61477_125084207640740_1673178150_n

Mostra d’entitats de la Mercè 2012. Foto: 3 deseos y medio

-

Es tracta d’una acció que promou i facilita vies de participació solidària de la ciutadania per empoderar a la gent gran.

Tenen cabuda persones de totes les edats, perquè tothom pot teixir una bufanda, i donar-la a l’entitat perquè sigui etiquetada i posteriorment venuda.

Les persones interessades poden teixir bufandes, comprar bufandes, proposar trobades solidàries, participar en elles o bé donar suport en tasques de gestió. La bufanda de la iaia ofereix diferents vies de participació perquè tots, en la mida de les nostres possibilitats, podem aportar valor al projecte i podem ajudar a persones grans que pateixen soledat.

Amb La bufanda de la iaia:
· Donem valor a la gent gran! Fomentant el traspàs de coneixement i l’intercanvi entre generacions.
· Promovem i facilitem vies de participació solidària de la ciutadania, de totes les edats, per a la Gent Gran.
· Captem recursos mitjançant el desenvolupament d’una nova línia de marxandatge de caire íntegrament social. La bufanda de la iaia no té ànim de lucre, tot els beneficis són íntegrament destinats a la nostra lluita contra la soledat de la gent gran.

 

 

Per a més informació contactar amb Amics de la Gent Gran al telèfon 93 207 67 74 o al correu labufandadelaiaia@amicsdelagentgran.org

 

 

Comments are closed.